15 juni 2024
Alzheimer Nederland
70/100/140 KM & Gravelride 85KM
GOUDasfalt Gouda

Veelgestelde vragen

Hieronder staat het antwoord op veelgestelde vragen. De vragen zijn gegroepeerd per thema. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via info@ridetoremember.nl

Evenement

Met welke fiets mag ik meedoen?

De keuze van het soort fiets is aan jezelf. De meeste deelnemers zullen een racefiets gebruiken. Zorg dat je in ieder geval de gewenste afstand af kunt leggen. Voor de Gravel & Tiendroute adviseren wij gravelbanden of een mountainbike.

Waarom dementie?

Dementie is de snelst groeiende doodsoorzaak in Nederland. Ieder uur krijgen 5 mensen in Nederland dementie. De kans is 1 op 5 dat jij dementie krijgt in je leven.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma kun je vinden op in de menuball bij: informatie > over het event (https://www.ridetoremember.nl/info-ride-to-remember-2024)

Tickets & Producten

Ik wil geen actiepagina, wat kan ik doen?

Stuur een mail naar info@ridetoremember.nl en wij halen je actiepagina offline.

IK HEB GEEN BEVESTIGINGSMAIL ONTVANGEN.

Alle deelnemers ontvangen een bevestiging per mail. Controleer of je het juiste emailadres hebt ingevuld en kijk in je spambox. Mocht je geen mail kunnen vinden neem dan contact op met info@ridetoremember.nl.

KAN IK MIJN TICKET RETOURNEREN?

Nee, dat kan niet. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan kunnen wij het geld helaas niet terugstorten. De opbrengst van jouw ticket gaat naar Stichting Alzheimer Nederland.

IK TWIJFEL OVER DE AFSTAND DIE IK KAN/WIL FIETSEN.

Je mag de afstand die je wilt fietsen altijd aanpassen. Twee weken voordat het evenement begint krijg je toegang tot de routes. Op dat moment kun je zelf kiezen welke route je gaat gebruiken.

TOT WANNEER KAN IK EEN TICKET KOPEN?

Er is op dit moment geen einddatum voor de ticketverkoop. Wel hebben we een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang met beslissen.

Route

Kan ik de Gravel & Tiendwegroute met een racefietsrijden?

Wij adviseren een gravelbike met gravelbanden of een mountainbike i.v.m. de onverharde stukken.

WAT IS DE START- & FINISHLOCATIE?

Elke route start en eindigt op GOUDasfalt (Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda)

IK HEB GEEN FIETSCOMPUTER, HOE WEET IK DE ROUTE?

Het ideaal is om een fietscomputer te lenen of bij de start aan te sluiten bij iemand die een fietscomputer heeft en zo samen te fietsen. In geval van nood volstaat ook een mobiele telefoon. Download dan de Komoot app (regiopakket 8,99/ éénmalig) voor gesproken navigatie of Strava app (gratis) zonder gesproken navigatie. Met behulp van deze apps kun je steeds zien wat de route is en waar je je bevind ten opzichte van de route. Het is uiteraard wel het veiligst om de mobiele telefoon dan ergens aan het stuur te bevestigen. HOE ZIET HET PROGRAMMA ER UIT? Ride To Remember FAQ arrow

Wanneer ontvang ik de route?

Je kunt de route's vinden in de menubalk: informatie > routes. De route's zijn per e-mail verstuurd aan de deelnemers. Heb je jouw ticket in de afgelopen 14 dagen gekocht dan staat een link naar de routes in je bevestigingsmail.

Sponsoring

Kan ik nog sponsor worden?

Ja, heel graag zelfs! Voor de editie van 2024 zoeken wij weer partners. Iedereen die Stichting Alzheimer Nederland een warm hart toedraagt is welkom. We hebben verschillende mogelijkheden om als partner bij te dragen. Interesse? Neem contact op via info@ridetoremember.nl.

Nog vragen?

De antwoorden op de vragen die wij vaak ontvangen, vindt je op onze FAQ pagina. Staat je vraag daar niet bij?

Stel je vraag gerust via het formulier op de contactpagina of stuur ons een mail via info@ridetoremember.nl.

Hoofdsponsoren:

© 2023 Stichting Ride To Remember.