15 juni 2024
Alzheimer Nederland
70/100/140 KM & Gravelride 85KM
GOUDasfalt Gouda

Meer dan 100 tickets verkocht!

March 24, 2024

Het is met grote trots en dat we vandaag de verkoop van de eerste 100 tickets voor het Ride To Remember evenement, dat plaatsvindt op 15 juni 2024, kunnen aankondigen.

Ride To Remember is meer dan een evenement; het is een bijdrage aan de strijd tegen dementie. Elke ticketverkoop brengt ons dichter bij een wereld zonder Alzheimer, met alle opbrengsten die direct ten goede komen aan Stichting Alzheimer Nederland.

Waarom Jouw Deelname Belangrijk Is

Het is inspirerend om de verhalen te lezen van de eerste 100 deelnemers. Jouw deelname aan Ride To Remember betekent meer dan alleen meedoen aan een evenement; het is een investering in onderzoek, zorg, en ondersteuning voor diegenen die getroffen zijn door Alzheimer.

Hoe Je Kunt Helpen

Als je nog geen ticket hebt gekocht, nodigen we je uit om vandaag nog een kaartje te kopen. Samen kunnen we een onvergetelijke impact maken en een stap dichter bij een genezing komen. Deelname is niet alleen een manier om bij te dragen aan een goed doel, maar ook een kans om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring die zal worden gekoesterd in herinneringen.

Tot Slot

We willen iedereen die tot nu toe een ticket heeft gekocht hartelijk bedanken. Jullie enthousiasme en steun zijn de drijvende kracht achter dit evenement. Laten we samen verder bouwen op dit momentum, de boodschap verspreiden, en samen rijden tegen dementie. Tot ziens op 15 juni 2024!

Nog vragen?

De antwoorden op de vragen die wij vaak ontvangen, vindt je op onze FAQ pagina. Staat je vraag daar niet bij?

Stel je vraag gerust via het formulier op de contactpagina of stuur ons een mail via info@ridetorember.nl.

Hoofdsponsoren:

© 2023 Stichting Ride To Remember.